Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 וחצי חבילות ביסקוויטים לוטוס
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 אינסטנט פודינג שוקולד בלגי
2 כוסות חלב
4 כפות ממרח לוטוס

הכנה:
מסדרים בתבנית עגולה או מרובעת או כל תבנית שבא לכם בגודל המתאים מקציפים את השמנת מתוקה ה1 עם אינסטנט וניל והכוס חלב לקצף יציב יוצקים על הביסקוויטים משאירים מעט מהקצפת בצד לשכבה האחרונהאז לחלק באופן שווה את הקצפת הוניל רק תיזכרו שאת הביסקוויטים הלוטוס לא מרטיבים הם נוטים להתרטב דיי מהר מקציפים את השמנת מתוקה השנייה עם האניסטנט פודינג שוקולד והכוס חלב מסדרים עוד שכבה של ביסקוויטים ויוצקים את כל הקצפת השוקולד על השכבה השנייה מסדרים שכבה שלישית ואחרונה של ביסקוויטים ומורחים מעל את הקצפת הוניל שהשארנו בצד מכניסים לקירור ל-שעתיים לפחות מחממים במיקרוגל את הממרח לוטוס כ-8 שניות ויוצקים על העוגה ומטים את התבנית כך שהממרח יכסה את כל העוגה

עוגת לוטוס מושלמת
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים