Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
3 ביצים
1 כוס סוכר להקציף טוב לקצף תפוח.
להנמיך מיקסר להוסיף 1/3 כוס שמן.
2 כפות ריבת חלב או פודינג ריבת חלב
3/4 כוס קמח.
1 כפית א. אפייה.

לצקת לתבנית 26 משומנת. אפייה 170 מעלות כ20-25 דקות.

לקרם:
להקציף שתי שמנת מתוקה שתי כפות אבקת סוכר שתי כפות פודינג

בסוף להוסיף כף ריבת חלב.

לשים בשקית זילוף והשאר לזלף על העוגה לאחר שהתקררה טוב ולקרר…

עוגת ריבת חלב
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים