Share with:


חלבי

אופן הכנה

1 גבינת נפוליאון בטעם טבעי
1 מיכל שמנת מתוקה
3/4כוס חלב
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל צרפתי
כוס ממרח לוטוס מומס

ההכנה:
לסדר תחתית של עוגיות לוטוס בתבנית לא להרטיב אותן בכלום
להקציף את השמנת מתוקה עם החלב והפודינג לאחר שנוקשה להוסיף בערבוב או בקיפולים את גבינת הנפוליאון.

למרוח על הבסקויטים את הקרם.

בצלחת עמוקה לשפוך חצי כוס חלב ומעט רום לטבול את הבסקויטים והלהניח את השכבה השנייה של הבסקויטים על הקרם.

לחמם במקרו מס'שניות את הממרח לוטוס ולמרוח על העוגה ולהכניס למקפיא

עוגת לוטוס
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים