Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
400 גרם חלב מרוכז
4 ביצים שלמות
120 גרם קמח
50 גרם חמאה מנומסת
1 אבקת אפייה

אופן ההכנה
שופכים לקערה את החלב המרוכז מוסיפים ביצים ומקציפים מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה וממשיכים להקציף עד שאין גושים .
שופכים לתבנית סיליקון מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ שעה.
מקררים ומחלצים ונהנים .

בהצלחה

עוגת טורט עם חלב מרוכז וחמאה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים