Share with:


חלבי

אופן הכנה

5 ביצים
כוס סוכר
2 סוכר וניל
שתים וחצי כוסות קמח תופח
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
כוס שמן
שמנת חמוצה אחת

הכנה
להקציף את הביצים עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצף בהיר ותפוח.
להנמיך מהירות להוסיף בזילוף את השמן. להוסיף את השמנת חמוצה
בקערה נפרדת לסנן את הקמח להוסיף את האינסטנט .
ולסרוגין להוסיף לתערובת יבשים ומיץ תפוזים
לסיים עם היבשים. עם מרית.
לשמן תבנית 26
לשפוך את התערובת לתבנית.
לחצות את המשמשים להשרות אותם עם ליקר אמרטו לחצי שעה
להוסיף אותם מעל הבצק
לאפות 180 מע בתנור שחומם מראש
כ30 דק עד שקיסם יוצא יבש ומעט פירורים לשים לב לא לאפות יותר מדי
לקרר לסנן מעל אבקת סוכר
עוגה רכה ריחנית וטעימה שאי אפשר להפסיק לישר

עוגת וניל עם מישמשים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים