Share with:


חלבי

אופן הכנה

העוגה הזאת היא שילוב קטלני של טעמים שכייף להרגיש בפה
אפשר להכין אותה עם גילי בטעמים ולשים פירות בהתאם
יש בה גם בסיס עוגתי ,קרם ,וגילי עם פירות מתוקים או חמצמצים
אז ככה את העוגה תכינו ברינג מכוסה בנייר אפיה ונייר כסף

לבסיס
1 ביצה לארג
כף 1 סוכר
חצי שקית סוכר וניל
קמצוץ מלח
חצי כף מיץ לימון
כף 1 שמן
כף 1 גדושה קמח תופח
במיקסר הקציפו את הביצה והסוכר
הוסיפו שמן לימון מלח
הוסיפו קמח רק עד לאיחוד
העבירו לרינג בערך 10 דקות אפיה עד שמוכן ומזהיב יפה
צננו היטב
עכשיו הקציפו קרם לבסיס
מיכל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות פודינג איסטנד
רבע כוס חלב לקצפת יציבה
מלאו את הרינג בקצפת הקפיאו עד יציבות
לפחות שעה
הכינו את הג׳לי פטל , בקנקן שימו את אבקת הג׳ילי
והכניסו 300 מייל מים רתוחים ערבבו עד שכבר לא רותח
על הקרם פזרו בנדיבות תותים קפואים או פטל קפוא
את הג׳ילי מעל … ואוו איזה מראה משגע
והכי חשוב טעים
האורחים שלכם , בני הבית , יהינו
תעלו תמונות לקבוצה שאראה