Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
3 כפות שמן
1 כוס קמח
1 אבקת אפייה

גנאש:
250גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

קרם:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
1 כף אבקת סוכר

אופן הכנה:
מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל. מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, שמן, קמח ואבקת אפייה.
אופים בתבנית בינונית כ25 דקות 160 מעלות.
מוציאים ומצננים.

ממיסים את השוקולד לגנאש בשמנת המתוקה מערבבים היטב ומצננים.
מורחים על העוגה ומקררים עד שהגנאש מתייצב.

מקציפים קרם ומורחים על הגנאש ומיישרים. מקשטים איך שרוצים.

אני קישטתי עם קרמל ואגוזים קצוצים.

עוגת וניל גנאש וקרם
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים