Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
רבע כוס חלב
25 גרם שמרים
חצי כפית סוכר מחוקה
75 גרם מרגרינה
250 גרם קמח
קורט קמח

למילוי :
6 בצלים
75 גרם חמאה או מרגרינה
גביע יוגורט
גביע שמנת חמוצה
3 ביצים
מעט קימל טחון
פלפל
פפריקה מתוקה
מלח
כפית קורנפלור
בכל פרוסה כ250 קלוריות

לערבב 5 כפות חלב פושר עם סוכר ושמרים , לכסות ולהתפיח כ-15 דקות . להוסיף את החלב הנותר , השמרים , השומן המומס והקמח . ללוש היטב , לכסות ולהטפיח כשעה בתנור בטמפרטורה של 50 מעלות .
למילוי : לקלף את הבצלים , לחתוך לרצועות ולאדות בשמן כ-30 דקות . לקרר, לערבב עם מלח , פלפל , קימל , פפריקה , קורנפלור וכו' .
לפזר מעט קמח על קרש ולצור כדור מן הבצק . לרדד אותו בעובי חצי ס"מ . להניח אותו בתבנית קפיצית ולהדק את השוליים . לשים את המילוי ולאפות בטמפרטורה של 220 מעלות כחצי שעה..

עוגת בצל מבצק שמרים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים