לבסיס..
שרוול פתי בר..
120 גרם חמאה מומסת..
לעוגה..
2 שמנת מתוקה..
1כוס סוכר..
איסטנט וניל אחד..
2 גבינה לבנה 250 גרם כל אחת..
גבינה נפוליאון אחת
לציפוי..
חבילה פירות יער קפואים (קניתי של סנפרוסט)..
חצי כוס סוכר..
מעט מיץ לימון..
כף קורנפלור או ג'לטין..
רבע כוס מים
לפורר את הביסקויטים להוסיף את החמאה לערבב טוב…
להדק בתבנית 24 או 26…
לשים במקפיא 10 דקות…
להקציף את השמנות עם איסטנט וסוכר לקצפת יציבה…
לקפל את הגבינות…
להוציא את התבנית לשפוך את העיסה ליישר ולמקפיא ..
אני הקפאתי כל הלילה…
ציפוי…
לבשל את הפירות עם סוכר לימון ומים לבחוש ..
למהול את הקורנפלור עם כף מים להוסיף לסיר להסמכה…לצנן…
להוציא את העוגה…לשפוך את רוטב הפירות…
לקשט כיד הדימיון…להקפיא…
להוציא להפשרה שעה לפני ההגשה.