Share with:


חלבי

אופן הכנה

שרוול פתי בר שוקולד.
שרוול פתי בר וניל.

לטבילה
חצי כוס חלב

לקצפת.
2 שמנת מתוקה
איסטנט וניל אחד
כוס סוכר
כוס חלב
2 גבינה לבנה 250 גרם כל גביע סה"כ 500 גרם
גביע גבינת שמנת
חבילה שוקולד מריר.
אפשרי כף גדושה קקאו במקום השוקולד

לציפוי.
חצי קופסת שמנת מתוקה
חבילת שוקולד מריר

להקציף שמנות מתוקות עם איסטנט חלב סוכר לקצפת יציבה לקפל את הגבינות..
לחלק ל 2 קערות..בקערה אחת להוסיף שוקולד מריר מומס.אפשרי כף גדושה קקאו במקום השוקולד.
בקערית קטנה לשים חצי כוס חלב ולטבול את הבסקויטים לשניה ולשים בצפיפות בתבנית..
לשטח את הקרם החום
לטבול שוב בסקויט בחלב ולשים בצפיפות מעל
לשטח את הקרם הלבן..
לשים בהקפאה שעתיים לפחות..
להמיס שוקלד מריר וחצי שמנת מתוקה.
במיקרוגל דקה לערבב ולשפוך מעל..להקפיא
שעתיים לפני ההגשה להוריד למקרר

עוגת ביסקויטים בשתי שכבות
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים