Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים.
4 בצים L
חצי כוס סוכר.
3 כפות שמן.
חצי כוס קקאו.
3 כפות קורנפלור.

אופן ההכנה
להפריד חלבונים וחלמונים.
להקציף חלבונים עם הסוכר. לקצף חזק להוסיף חלמונים שמעורבבים עם השמן ותמצית וניל.
לקצף תפוח.
לאחר מיכן להוסיף את החומרים הקקאו והקורנפלור. בצורת עטיפה.
לשים בתבנית תנור עם נייר אפיה למרוח שווה בשווה .
לאפות כ10 דקות בחום 170.
לקרר להפוך על נייר אפיה אחר.
למרוח קצפת או שמנת מתוקה ולגלגל לרולדה בעזרת נייר האפיה.
לעטר ולקשט אך שבה לכם.
קצפת צמחית עם 2 כפות פודינג.
או שמנת מתוקה עם כוס חלב וקופסת פוטינג וניל.

רולדת שוקולד_מתכון של טובה ניסים
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

185 מתכונים