Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לעוגה :
4 ביצים
2 כוסות ריוויון
כוס מים
כוס שמן
3 כוסות קמח ( כוס מדידה )
2 א.אפיה
2 כפיות א.סודה
100 גרם קקאו
2 כוסות סוכר

צנצנת דובדבנים בסירופ ( בסירופ מרטיבים את חלקי העוגה )
קופסת דובדבנים מסוכרים
100 גרם שוקולד מריר לקישוט ( להמיס מעל בן מארי להעביר לשקית זילוף ,ולזלף על נייר אפיה ,להקפיא 20 דקות )

קרם :
3 מיכלי שמנת מתוקה ( 750 מייל )
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
להקציף הכל יחד לקרם תפוח ויציב

מקציפים את הביצים עם הסוכר, המים, הקקאו, והריוויון והשמן במהירות נמוכה לדקה שתיים
להוסיף את הקמח, אבקת אפיה ואבקת הסודה להקציף לתערובת אחידה ודלילה
לחלק ל 2 תבניות 24 ,אופים בתנור שחומם מראש 160 מעלות 35 -40
דקות
מצננים מעט את העוגות ופורסים כל עוגה ל 2
בשכבה ראשונה מרטיבים בסירופ דובדבנים ,מורחים מהקרם מפזרים דובדבנים וסוגרים ,
חלק השני שוב להרטיב למרוח בקרם לפזר דובדבנים ולסגור בחלק השלישי
למרוח את כל העוגה בקרם ,לזלף למעלה שושנים לקשט בדובדבנים מסוכרים
להדביק בצדדים את קישוטי השוקולד.

עוגת היער השחור
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים