Share with:


חלבי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

מרכיבים
שרוול פתי בר חום
שרוול פתי בר לבן
3 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
1/4 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינה לבנה או גבינת נפוליאון
1 סוכר וניל
צלחת עם כוס חלב וכף אבקת נס
1 כף אבקת נס בנוסף

להכין קצפת
להקציף שמנת מתוקה עם סוכר,חלב,אינסטנט וסוכר וניל לקבלת קצפת בסוף להוסיף את הגבינה ולהקציף מעט .
להרטיב את הפתי בר בצלחת עם החלב שורה ראשונה עם לבן למרוח קצפת לפזר מעל אבקת נס ומעלה לסדר פתי בר חום חשוב קצפת עם אבקת נס ולסגטר עם הפתי בר הלבן.
לקחת שקית זילוף עם צנתר להכניס .
את הקצפת שנשארה להוסיף כפית נס ולקפל לקבלת קצפת בטעם נס ולזלף.
מעל השכבה האחרונה.

אפשר לפזר מעל שוקולד מריר מגורד

עוגת ביסקוויטים בטעם נס_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים