Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
250 גרם קמח
10 גרם שמרים
4 כפות חלב
3 כפות סוכר
100 גרם סוכר
4 ביצים
קורט מלח

לציפוי :
4 כפות סוכר
4 כפות מים
מיץ מ-3 תפוזים ולימון אחד
חצי ספל רום
לקישוט :

1 כוס שמנת מתוקה
1 שקית סוכר וניל
פרוסות תפוזים ודובדבנים
בכל פרוסה כ-320 קלוריות .

להניח את הקמח במקום חם . לערבב שמרים עם חלב פושר וחצי כפית סוכר . לערבב עם מעט מלח .
לפזר קמח ולכסות במגבת . להתפיח במקום חם . לערבב את השומן המומס , הביצים , הסוכר והמלח עם הקמח וללוש .
להכניס את הבצק בתבנית עגולה ולהתפיח שנית. לאפות בטמפרטורה של 200 מעלות כ- 40 דקות .
להרתיח סוכר , מים ומיץ פירות כ-3-4 דקות .
להוסיף רום ולצקת לתוך תבנית עד שהעוגה תספוג את המיץ . להפוך על הצלחת ולקשט בקצפת , בתפוזים ודובדבנים

עוגת סבארין ברום
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים