Share with:


חלבי

אופן הכנה

מקציפים שמנת מתוקה 32%, פודינג וניל ,כוס חלב עד שמתקבלת תערובת אחידה ויציבה.
מקציפים שמנת מתוקה 32%, פודינג שוקולד, כוס חלב.
מכינים ביסקוויטים לבן/חום וצלוחית חלב/מים(זה גם בסדר למי שרוצה עוגה פרווה).

טובלים את הביסקויטים 3 שניות בצלוחית החלב/מים ומסדרים בתבנית (רצוי לקרר את התבנית 10 דקות קודם לכן), לאחר מכן, מורחים שכבת וניל/שוקולד ושוב טובלים ביסקויטים…

לציפוי:
להמיס 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 250 מ"ל שוקולד מריר ולמרוח מעל השכבה האחרונה ולקישוט אפשר לגרד שוקולד ולפזר או מה שבא לכם.
לשים במקרר לשעתיים בערך ובתאבון 😉

תודה!

טיפ:בין שכבה לשכבה רצוי לשים קצת במקפיא כדי הקצפת תתייצב

עוגת ביסקוויטים
מיכל יחזקאלספר המתכונים של
מתכון של

מיכל יחזקאל

11 מתכונים