Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
2 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
2 כוסות חלב
1/2 כוסות סוכר
500 גרם גבינה 9%
2 שרוולים של בטי בר

מצרכים הדרושים לגנאש שוקולד
240 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

לקישוט
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/3 כוס חלב

אופן ההכנה
1) מקציפים את השמנת המתוקה והפודינג וניל עם הסוכר עד ליציבות ומקפלים את הגבינה לתערובת ללא מיקסר

2) מניחים על מגש רינג מרובע בקוטר 24/24 ושמים שקף סביב וטובלים ביסקוויטים בנס קפה פושר ומסדרים בתחתית ויוצקים את מחצית הקרם ומכסים בעוד שכבת נוספת של ביסקוויטים ומכניסים למקפיא לשעתיים

אופן ההכנה של הגנאש
שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד מריר ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ושופכים על העוגה ומקרר

הכנת הקרם
מקציפים את השמנת מתוקה עם החלב עד ליציבות ומכניסים לשקית זילוף ומזלפים

Jacqueline fadelon

עוגת ביסקוויטים עם גבינה של סבתא מעוצבת
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים