Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים.
כוס שמן.
כוס בירה לבנה.
חצי קילו קמח
שנים אבקת אפיה./אפשר גם קמח כוסמין יוצא נהדר.

אופן ההכנה.
לשים את כל המצרכים בקערה של מקסר ללוש כמה רגעים עד שהבצק רך ונעים .
להכניס למקרר לחצי שעה.

מילוי:
כוס דבש.
כוס טחינה.
כוס צימוקים.
כוס אגוזי מלך
כף אבקת סוכר.

פותחים את הבצק לעיגול ולחתוך משולשים למלא ולגלגל.
ולאפות בערך עשרים דקות.
אחרי האפיה לגלגל בתוך אבקת סוכר.

בהצלחה 💝

עוגיות/עוגיות קמח כוסמין_מתכון של רחל טיירי – מאסטר מתכונים
רחלי טייריספר המתכונים של
מתכון של

רחלי טיירי

24 מתכונים