Share with:


פרווה

אופן הכנה

חברים את המתכון לימדה אותי אלופת הארץ בעוגיות מרוקאיות, אורלי אלימלך אלקסלסי תעשו לפי המתכון ויש לכם הצלחה.

המרנג
6 חלבונים
2 כוסות סוכר

אופן ההכנה:
1. לטרוף טוב את החלבונים עם הסוכר על בן מארי עד שהסוכר נמס , כל הזמן לטרוף לא לעזוב לשניה. שלא יהיה חביתה !!!
2. מעבירים למקסר וממשיכים קציף לקצף יציב וחזק כ 8 דקות .אם רוצים צבע מוסיפים צבע מאכל בזמן ההקצפה ובסוף ההקצפה להוסיף 2 כפות אבקת סוכר ולטרוף בזהירות .
3. מזלפים על תבנית עם ניר פרגמנט נשיקות
4. ואופים בחום 80 מעלות כשלוש עד ארבע שעות. עד שמתייבשים.
5. מתנתקים מהנייר הפרגמנט . לקרר טוב טוב ולאחסן

מתכוןמתכון

עוגיות נשיקות_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים