Share with:


פרווה

אופן הכנה

למרציפן:
4 כוסות שקדים טחונים
כוס וחצי סוכר
חצי כוס אבקת סוכר
מיי ורדים כף
כוס דבש

הסירופ:
2 כוסות מים
כוס סוכר
חצי מיץ לימון

אופן ההכנה:
לשים בקערה שקדים סוכר רגיל
מיי ורדים לטחון במטחנה
בנתיים לבשל סירופ
לערבב את השקדים סוכר
וסירופ בהדרגה
עד שהעיסה מעט דביקה
להוסיף אבקת סוכר ליצור כדורים צורות ולטבול בסוכר לעצב בפינצטה מיוחדת

לאפיה בהצלחה

עוגיות מרציפן ציבעוני
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים