Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה

קמח, חמאה וממרח חלבה – זה כל מה שצריך כדי להכין אותן. אין צורך אפילו להוסיף סוכר לבצק, כי ממרח החלבה מספק לו את המתיקות הנדרשת.

מצרכים :
2 כוסות קמח (280 גרם)
200 גרם חמאה או מחמאה לפרווה מרוככת
כוס ממרח חלבה
לקישוט חצי כוס שומשום

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה שמים קמח, חמאה או מחמאה ומערבבים לפירורים.
מוסיפים את ממרח החלבה ומעבדים רק עד לקבלת כדור בצק (אם הבצק יבש ופירורי מוסיפים כף ממרח חלבה, ואם הוא דביק מדי מוסיפים כף קמח).
מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 3-4 ס"מ.
שמים את השומשום בקערית ומגלגלים את כדורי הבצק בשומשום, לציפוי.
מניחים את כדורי הבצק באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומועכים כל כדור בעזרת תחתית של כוס עד שהוא משתטח לעיגול בעובי 1 ס"מ.
אופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות רק מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.
מרוש׳קה ❤️❤️

עוגיות ממרח חלבה, סופר-פריכות, משאירות אחריהן טעם של חלבה ושומשום, וחשק לעוד עוגייה_מתכון של מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים