Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגיות נדירות ביותר 🍒🍒
הבצק רב תכליתי לידיעתכם!!

לבצק:
125 חמאה /מחמאה
80 גרם סוכר
1 סוכר וניל
2 ביצים
1 אבקת אפיה
350 קמח מנופה

למלית גבינה:
200 גרם גבינת מסקרפונה
1 כף סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כף קמח
גרדת לימון מלימון אחד

לקרם בורלה:
300 מיל שמנת מתוקה
1 מקל וניל
60 גרם סוכר
65 גרם חלמונים

אופן הכנה לקרם בורלה:
בסיר שמים שמנת וניל וסוכר
מחממים לפני רתיחה מצננים בטמפרטורת החדר.
מוסיפים את החלמונים מעבדים עם בלנדר מוט ביחד.
מסננים יוצקים לתבנית סיליקון כדורים.מכניסים למקפיא. עד השימוש.

אופן הכנה לבצק.
בקערה שמים חמאה רכה סוכר וביצים מערבבים עד קבלת מרקם שמנת. מוסיפים סוכר וניל וקמח ואבקת אפייה. מעבדים עד קבלת בצק רך ונעים..מכסים בניילון.
מכינים את מלית הגבינה:
בקערה שמים את כל המרכיבים של הגבינה מערבבים עד קבלת מרקם רך שמים בשק זילוף עם צנטר משונן בינוני.
פותחים את הבצק לעובי 4 מלימטר. קורצים עם קורצן עגול 8 ס"מ. מזלפים את הגבינה לאורך הבצק מקפלים משניי הצדדים ומהדקים. מניחים בתבנית.
אופן הכנה של העוגיה העגולה עם הבורלה:
קורצים עיגולים מורחים קרם לוטוס. קורצים עוד עיגול ועושים חור במרכז.. שמים על העיגול עם הלוטוס. מוצאים מהמקפיא את הקרם בורלה. ומניחים אחד במרכז.
אופים את כל העוגיות 170 מעלות 20 דקות עד הזהבה עדינה.
מקררים בוזקים אבקת סוכר על כל העוגיות
העוגייה עם הבורלה נשחים עם ברנר את הבורלה

בהצלחה 🌹🌹🌹

מתכוןמתכון

עוגיה עם קרם לוטוס וקרם בורלה+עוגיה עם גבינת מסקרפונה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים