Share with:


פרווה

אופן הכנה

*חומרים*
3 ביצים
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
2.5 כוסות קוקוס
1 ורבע כוסות קמח סמולינה.
200 גר אבקת סוכר.
שקדים לעיטור

*הכנה*
להקציףביצים,סוכר,סוכר וניל לקצף בהיר.
להוסיף שמן ולערבב,להוסיף שאר חומרים יבשים,לערבב עד לקבלת בצק דביק ואחיד.
להשאיר ל20 דקות מנוחה.
בידיים משומנות לגלגל כדורים ,לגלגל אותם באבקת סוכר ולנעוץ שקד.
אפייה ב180 מעלות כ15 דקות
המשך אפייה מתבצע מחוץ לתנור.

באהבה/אורנה ועלני😋😋😋😋😋

עוגיות קוקוס וסולת מושלגות_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים