כוס עדשים שחורות
כוס בורגול
עישבי תיבול קצוצים(פטרוזיליה ,כוסברה,סלרי,ונענע).
שמן זית
לימון
חצי כוס חמוציות
מלח פילפל שחור גרוס
מעט שומשום קלוי+גרעיני חמניה קלופים
קלויים במחבת .
לבשל את העדשים השחורות במעט מלח
להיזהר מבישול יצר אל דנטה 3/4בישול.
להכין את הבורגול בקערה עים מים רותחים
ולשים בצד.
אחרי שהמרכיבים מוכנים
לשים בקערה את הבורגול להוסיף את העדשים לערבב להוסיף
את עישבי התיבול החמוציות ולערבב
לשים שמן זית ,מלח,מיץ לימון פילפל גרוס והמלח
לבדוק טעמים.
להוסיף את השומשום הקלוי עם הגרעינים ולערבב.
סלט פצצה וטעים מאוד
ובריא…