Share with:


צמחוני טבעוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

שומר – ראש פרוס.
שמן זית – 6 כפות
חומץ 5% – 3 כפות
מלח – 1/3 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – קורט, גרוס – לפי הטעם.
שום – 4 שיניים כתושות

הכנה:
1. לפרוס את השומר לפרוסות בגודל הרצוי ולשים בקערה.
2. לתבל בשמן זית, חומץ, שום כתוש, מלח ופלפל שחור.
3. לערבב היטב ולהגיש (ניתן להמתין מעט לספיגת טעמים).
בתיאבון (:

סלט שומר פשוט
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים