Share with:


פרווה

אופן הכנה

הרבה פעמים רוצים להכין סלט סלק אדום אך זמן בישול הסלק ארוך מאוד, השיטה הנ"ל מקצרת הרבה את התהליך , אז המתכון הנ"ל זריז וטעים מאוד

כ- 4 סלקים קלופים ושטופים
2 שיני שום
2 כפות חומץ
מלח פלפל שחור , כמון
חצי כפית סוכר
3 כפות שמן
מעט מים

הכנה:
להעביר במעבד מזון על פומפיה, לשים בסיר (גבוה לא סוטאז')

להוסיף מים עד לכיסוי הסלק,
לבשל על אש בינונית (תלוי בכמות) ללא מכסה הסיר …
לערבב מידי פעם…לבדוק שהמים כמעט התאדו ואז להנמיך את האש
להוסיף את שאר החומרים לערבב ולאחר 5 דקות זה מוכן.

סלט סלק אדום
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

217 מתכונים