Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

1 חציל חתוך לקוביות קטנות 
1 גמבה אדומה חתוך לקוביות קטנות 
1פלפל ירוק מתוק חתוך לקוביות קטנות 
2 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים
1 בצל קצוץ
1 כף שום כתוש
חופן כוסברה קצוצה
2 כפות דבש
1 כפית פלפל שחור גרוס 
1כף כמון
מלח לפי הטעם
1/2כוס חומץ
1 קופסה קטנה של עגבניות מקולפות וחתוכות 

אופן ההכנה
1)מטגנים את החציל בשמן עמוק עד להזהבה ושמים על נייר סופג

2)מטגנים את 3 סוגי הפלפלים
בשמן עמוק עד להזהבה ושמים על נייר סופג

3) במחבת מקפיצים את הבצל עד להזהבה

4) מערבבים את כל מה שטוגן ומוסיפים את העגבניות ואת שאר הדברים, מבשלים על אש קטנה כ שעה? עד שזה הופך להיות כמו ריבה ומגישים קר

בהצלחה


Jacqueline fadelon

סלט חצילים עם גמבה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים