Share with:


פרווה

אופן הכנה

סלט טבולה ‏,שאפשר לאכול עם כל ארוחה מאוד בריא

מצרכים
כוס חד ‏פעמי שתייה קרה
שני כוסות מים פושרים
‏ ‏כוס טבולה ‏בורגול עבה
‏בצל אחד
שני מלפפונים ירוקים
שני בצל ירוק
פלפל ירוק ‏
כמה עלים של נענה
עגבניה אחת קטנה
‏צרור של פטרוזיליה
‏שמן זית בנדיבות או כמה שאוהבים ‏
לימון שלם ‏מלימון אחד סחוט
‏כפית פלפל שחור כפית מלח‏ או לפי הטעם
‏אופן ההכנה
‏‏ ‏בקרעה להשרות ‏את הבורגול‏ יש ‏למלא מים ‏עד לכיסוי ‏הבורגול , לשעה, ‏עד שהבורגול מתנפח ‏להעביר למסננת לסנן ‏את הנוזלים, קוצצים את ‏הפטרוזיליה ‏מוסיפים לבורגול קוצצים את הבצל ובצל ירוק חותכים את העגבניה חותכים את המלפפונים את הפלפל הירוק מוסיפים לבורגול ‏מוסיפים שמן זית לימון ‏פלפל שחור מלח מערבבים ‏שמים במקרר ‏שהתקרר אוכלים ונהנים ‏‏בתיאבון

סלט טבולה_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים