סלט טבולה ,שאפשר לאכול עם כל ארוחה מאוד בריא
מצרכים
כוס חד פעמי שתייה קרה
שני כוסות מים פושרים
כוס טבולה בורגול עבה
בצל אחד
שני מלפפונים ירוקים
שני בצל ירוק
פלפל ירוק
כמה עלים של נענה
עגבניה אחת קטנה
צרור של פטרוזיליה
שמן זית בנדיבות או כמה שאוהבים
לימון שלם מלימון אחד סחוט
כפית פלפל שחור כפית מלח או לפי הטעם
אופן ההכנה
בקרעה להשרות את הבורגול יש למלא מים עד לכיסוי הבורגול , לשעה, עד שהבורגול מתנפח להעביר למסננת לסנן את הנוזלים, קוצצים את הפטרוזיליה מוסיפים לבורגול קוצצים את הבצל ובצל ירוק חותכים את העגבניה חותכים את המלפפונים את הפלפל הירוק מוסיפים לבורגול מוסיפים שמן זית לימון פלפל שחור מלח מערבבים שמים במקרר שהתקרר אוכלים ונהנים בתיאבון