Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים:
300 גרם כל חסה שאוהבים -אפשר לערבב כמה סוגי חסה
5 גבעולים של בצק ירוק
2-3 שיני שום
רבע בצל
2-3 כפות רוטב סויה
כף שמן שומשום
כף שמן דגים-מי שלא אוהב אפשר לוותר למרות שלא מרגישים אותו (מי שוויתר להוסיף טיפה יותר רוטב סויה)
כפית מלח
כף מיץ לימון או ליים
כף שומשום קלוי במחבת
רבע כפית צ'ילי גרוס או 2 כפות צילי גרוס מי שאוהב ממש חריף(במקור מוסיפים 2 כפיות צי'ילי)
כפית פפריקה

אןפן הכנה:
להכין קערה גדולה
לקצוץ בצל ירוק ושום להעביר לקערה ולחתוך בצל לרצועות ולהעביר לקערה להוסיף 3 כפות רוטב סויה וכף שמן דגים וכף שמן שומשום (שמן שומשום ישר נותן ארומטיות)
להוסיף סוכר ומיץ לימון צילי גרוס פפאיקה ושומשום קלוי ולערבב טוב טוב
ואז לחתוך עם הידיים תחסה ולהוסיף לקערה ולערבב הכל יחד להכביר לצלחת הגשה ולהגיש אפשר לקשט מעל בפלפלים

טיפים:
רצוי לשטוף תחסה ליבש נשאריות המים ולהכניס למקרר לפני שתעבדו איתה היא הופכת ליותר קריספית

בהצלחה

מרינה בריילובסקי

סלט קוריאני פרשי וטעים
מרינה בריילובסקיספר המתכונים של
מתכון של

מרינה בריילובסקי

9 מתכונים