מרכיבים:
חצי כרוב לבן קצוץ
2 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים
חצי כוס חמוציות
חצי כוס גרעיני חמניה
חצי כוס אגוזי מלך
2 כפות שומשות קלוי לפיזור לפני ההגשה
לרוטב:
כף וחצי שמן זית או קנולה
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
חצי כף סוכר חום או כף וחצי סילאן
כף רוטב סויה
אופן ההכנה:
לקצוץ את הכרוב ולהעביר לקערה.
להוסיף: סלרי קצוץ,חמוציות,אגוזי מלך וגרעיני חמניה.
להוסיף את הרטבים והתבלינים ולערבב.
בסוף מפזרים מעל שומשום קלוי ולהגיש.