Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

סלט מיונז עם ביצים, תפוחי אדמה, מלפפונים חמוצים, אפונה, גזר ובצל ירוק – ארוחת ערב קלה וטעימה

תפוח אדמה – 5 יחידות בינוניות – סה"כ (845 גרם), מבושלים ומקולפים.
ביצה קשה – 4 גדלים ממוצעים – סה"כ (232 גרם)
מלפפונים חמוצים – 3 גדלים ממוצעים – סה"כ (84 גרם)
בצל ירוק – יחידה בינונית (25 גרם)
אפונת גינה וגזר – 1/2 קופסת שימורים – סה"כ (165 גרם), 5 כפות גדושות.
מלח – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/3 כפית שטוחה, לפי הטעם.
מיונז אמיתי – 2 כפות – סה"כ (30 גרם), כפות גדושות – לפי הטעם.

הכנה:
1. לבשל את תפוחי האדמה כ- 30-40 דקות עד לריכוך, ולאחר מכן לקלף.
2. להרתיח את הביצים, לקלף ולחתוך.
3. לקצוץ את כל הירקות, להעביר לקערה ביחד עם כל המצרכים את כל החומרים ולתבל במלח, פלפל שחור ומיונז

סלט ביצים ובצל ירוק
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים