Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

100 גרם אורז אדום
100 גרם אורז בר
100 גרם אגוזי לוז קצוצים
150 גרם צימוקים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס עלי נענע קצוצים
5 ענבים /פלחי תפוז חתוכים דק
מיץ מלימון אחד
50 גרם שמן זית
1 כף חרדל
1/4 כוס מיץ תפוז סחוט

אופן ההכנה :
מבשלים את האורזים (כל אחד בסיר נפרד מכיוון שזמן הבישול שונה , מים- באורז בר 1 ל 3 באורז האדום 1ל 2)
מקררים לטמפרטורת החדר
משרים את הצימוקים כעשר דקות במים רותחים , מסננים ומקררים
מערבבבים את כל רכיבי הסלט פרט לתיבול (שמן חרדל ,מיץ תפוזים ולימון)

הכנת ויניגרייט הדרים:
שמים חרדל ,מיץ לימון ומיץ תפוזים בבלנדר, יוצקים את שמן הזית בהדרגה תוך כדי שהבנלדר עובד ליצירת אמולסייה
מטבלים במלח ופלפל
מערבבים לתוך הסלט

סלט אורזים
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים