Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

5 תפו"א קלופים וחצויים ומרוקנים מתוכן

למילוי:
2\1 כוס אורז
2 פטריות פורטובלו קצוצות
1 בצל (קטן) סגול מגורר
10 גבעולי עירית קצוצים
2 גבעולי טימין (העלעלים בלבד)
2 כפות בצל יבש מטוגן
1 גזר מגורר
1 תפו"א קטן קלוף ומגורר
1 עגבנייה קלופה וקצוצה
2\1 כוס צנובר
1 כפית שמיר מיובש
2 כפות שמן זית
2\1 כוס מים
2\1 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם

הכנת המילוי:

להכניס את כל המרכיבים לקערה ולערבב היטב

לרוטב:

1 בצל פרוס וחצוי
שארית תוכן התפו"א
שארית המילוי (אם נשאר)
3 כפות שמן זית
2 כוסות מים
2\1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית אבקת מרק שורשים

לערבב הכל בקערה

ההכנה:

בסיר רחב ונמוך עם מעט שמן זית חם, לטגן את פתח החלק העליון של סירות התפו"א
ולהפוך ולטגן את הבסיס התחתון תוך כדי מילוי הסירות במלית האורז..
להוסיף את הרוטב, להביא לרתיחה ולהנמיך להבה..
לבשל על אש נמוכה כחצי שעה ..

~~
"לאחר הבישול להכניס לתנור שחומם על 180 מעלות
למשך 20 דקות עד השחמה קלה.. (לא חובה)"
~~

להגיש חם ..
לקשט בזילוף שמן זית ופפריקה מתוקה

כל הזכויות שמורת C