Share with:


פרווה

אופן הכנה

✍🏻 מצרכים לבצק
3 כוסות קמח
כוס שמן
כוס מים
מעט מלח
כף סוכר
כף חומץ

✍🏻אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים לבצק ולתת מנוחה במקרר חצי שעה
לחלק את הבצק ל 4 ולרדד דק דק וליצור מרובעים, למלא במילוי מרציפן לגלגל לסיגר ולטגן, לטבול את הסיגר בסירופ כשהוא קר והסירופ חם

✍🏻מילוי מרציפן
3 כוסות שקדים טחונים
תמצית שקדים
2 ביצים
גרידת לימון
כוס אבקת סוכר

✍🏻סירופ
קילו סוכר
3 כוסות מים
מיץ מחצי לימון

בהצלחה❤️

סיגר מרציפן שקדים הכי טעים שיש🔥🔥_מתכון של סמדר ואלי וקנין – מאסטר מתכונים
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים