Share with:


בשרי

אופן הכנה

טיבלו בלחם פיתה טריה…
תענוג😋

למרק👇
2 כוסות שעועית לבנה שהושרתה לילה בקערה מלאה מיים.
מי שרוצה את זה יותר מהיר שתשתמש בשעןעית קפואה של סנפורסט
.
חתכתי וקילפתי 3 גזרים.5תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לרבעים ,בצל.כרישה כוסברה שום.עגבניה אחת גדולה.מגורדת.רסק עגבניות.
לטגן את כל הירקות אני מטגנת ביחד.
.להוסיף כף מרק עוף, מלח ,כמון, פלפל שחור .פפריקה מתוקה, חוויג.כף.
מעט פפריקה חריפה .אפשר לוותר.
לערבב .
להוסיף את השעועית,ומיים.
להוסיף את הקציצות .ולהרתיח הרתחה אחת.להנמיך את האש. לערבב מידיי פעם
לטעום ולתקן טעמים.
לקציצות:
.בשר בקר טחון , ביצה פטרוזיליה קצוצה . פירורי לחם מלח פפריקה מתוקה פלפל שחור מלח.מעט כורכום פפריקה מתוקה . לערבב היטב ליצור כדורים ולהוסיף לסיר.
😋
יאמי😋טיבלו בפיתות חמות,לחוח סלוף,..

מתכוןמתכון