Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

1 כוס עדשים כתומים
שטופים ומושרים מהלילה
1 עגבניה מרוסקת
4 שיני שום קצוצים
1 בצל בינוני קצוץ
5/6 כוסות מים רתוחים
2 גזרים מגורדים
2 תפוח אדמה בינונים מגורדים
לתיבול
1 כפית מלח
1 כפית מלאה אבקת מרק בטעם עוף
כמון ופילפל שחור לפי הטעם
בסיר. מטגנים את הבצל להזהבה קלה
מוסיפים את העגבניות והשום
ממליחים טיפה ומבשלים למשך 2/3 דקות
מוסיפים את העדשים מערבבים
ומוסיפים את המים
נותנים רתיחה ואז
מתבלים במלח . מרק עוף כמון ופילפל שחור
מבשלים על הגז כ40 דקות
מוסיפים את הגזר והתפוח אדמה ומבשלים עוד 10/20 דקות
אפשר לטחון ןלבשל 5 דקות נוספות

מרק עדשים כתומים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים