Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מפנק עושה לי טוב בנשמה 🔥🔥🔥🔥

חצי קילו אפונה יבשה שטופה.
6 שיניים שום קצוצות
3 גזרים חתוכים לקוביות .
6 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
חבילה כוסברה מי שאוהב

לתיבול:
מרק עוף ללא מונוסודיום
מלח
כף מלח

אופן הכנה :
מבשלים את האפונה למשך חצי שעה
על מחבת מטגנים את הירקות עם 2 כפות שמן למספר דקות .מוסיפים למרק מתבלים מבשלים עד שהאפונה רכה מאוד משלמים טעם .מוסיפים את הכוסברה .
בכוס עם חצי מים מערבבים את הקמח שלא יהיו גושים. שופכים למרק מערבבים טוב מנמיכים את האש לעוד רבע שעה.
בהצלחה ובתאבון 🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מרק אפונה🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים