Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המצרכים:

ל-6-4 מנות:
4 פטריות שיטאקי מיובשות
(1 כוס מים רותחים לשרייה, לסנן ולקצץ את הפטריות דק)
3 כוסות מים
1 אצת קומבו (להרתיח במים 4 דקות ולסנן)
5 כפות ממרח מיסו בהיר
100 גרם טופו, חתוך לקוביות
2\1 כפית ג'ינג'ר כבוש
2\1 כפית שמן שומשום כהה
2\1 כוס בצל ירוק קצוץ גס

ההכנה:

יוצקים לסיר עם ציר הפטריות 4 כוסות מים, מביאים לרתיחה מוסיפים את אצות הקומבו ל-5 דקות ומוציאים מהמים ..ומנמיכים את הלהבה.
שמים בקערה את המיסו ומוסיפים לו 2\1 כוס מציר הקומבו. מערבבים היטב ומוסיפים את התערובת לתוך המרק.
מוסיפים למרק את הפטריות, הטופו, הג'ינג'ר ושמן השומשום מבשלים 5 דקות על להבה נמוכה .
להגיש את המרק בקעריות להוסיף אצות קומבו
ולעטר עם בצל ירוק
תהנו…