Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

המצרכים:

6 חלקי עוף
1 בצל קצוץ
4 כפות שמן
1 קופסה גרגירי חומוס מבושלים
2\1 כוס עדשים ירוקות
2\1 כוס עדשים כתומות
4 בצלים חתוכים לרבעים
1 תפו"א חתוך לקוביות
1 גזר פרוס לטבעות
2 עגבניות קלופות וקצוצות
2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2\1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס סלרי קצוץ
1 כף כורכום
1 כף אבקת מרק עוף
2\1 כפית פלפל שחור
2\1 כוס אטריות ביצים
2\1 1 ליטר מים
מלח לפי הטעם

לעיבוי המרק:

2 כפות קמח
1 כוס מים פושרים

ההכנה:

לחמם את השמן בסיר גדול לאדות את הבצל והסלרי .
להוסיף את העגבניות הקצוצות וחלקי העוף..
לאדות כ-5 דקות ולהוסיף שאר ירקות וקטניות לתבל ולהוסיף מים..
להביא את המרק לרתיחה ולהנמיך להבה..
כשהעוף מתרכך והקטניות מבושלות..להוסיף למרק איטריות..
ולקחת את כוס המים הפושרים לקערית להוסיף לתוכה 2 כפות קמח ולטרוף היטב כדי למנוע היווצרות גושים..ולהוסיף לתוך המרק תוך כדי בחישה.
לבשל עוד כ- 7 דקות על להבה נמוכה…

להגיש חם עם לימון


כל הזכויות שמורות C