Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מורכב מ:
שני בצלים
שני גזרים
שני תפו"א
שתי בטטות
שתי עגבניות
כוס אחת של עדשים

תיבול של מלח ופפריקה.

אופן ההכנה:
מטגנים דקותיים את הבצל על אש גבוהה.
לאחר מכן מוסיפים אז שאר המרכיבים בכל כמה דקות של ערבוב ולבסוף מוסיפים מים חמים שמכסים את הירקות.

מנמיכים לאש נמוכה כ-30 דקות ולאחר מכן מורידים מהגז וטוחנים בבלנדר.
במידה ורוצים שהמרק יהיה יותר סמיך מחזירים לגז ומוסיפים מים ומערבבים על אש נמוכה

מיכל יחזקאל

מרק עדשים
מיכל יחזקאלספר המתכונים של
מתכון של

מיכל יחזקאל

11 מתכונים