Share with:


פרווה

אופן הכנה

להשרות 2 כוסות עדשים ירוקים במים לסנן ולבשל לשים בצד
להשרות 2 כוסות חומוס גרגרים חסנן ,לבשל ולהשרות בצד
לטגן 3 4 בצלים קצוצים דק
עד להזהבה,
ולהוסיף חצי צרור כוסברה,פטרוזיליה
וכמה עלי סלרי קצוצים דק,
לאחר הטיגון לגרד המגרדת 3 4 עגבניות אדומות ולהוסיף לסיר
לשפוך את הקטניות ולהוסיף קנקן של מים רותחים ולהמשיל לבשל

תיבול:
כף מרק עוף ובצל, כפית כורכום
רבע כפית פלפל שחור
כפית כמון וחבשל עד לסמיכות
אם צריך להוסיף מים חמים

בסוף הבישול להוסיף מעט אטריות דקות ו-2 כפות קמח לפתוח במים רותחים ולשפוך לסיר.

לערבב ולתת עוד 2 דקות בישול וחכבות את המרק
לכסות הסיר והוא מעצמו ימשיך להתבשל על ידי האדים

מרק חרירה
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים