Share with:


בשרי

אופן הכנה

מילוי
חצי קילו בשר טחון
כוס אורז שטוף ומסונן
רבע כוס שמן
כפית מלח
כפית בהרט
כפית עשבי תיבול
2 כפות מטבוחה
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
לערבב הכל יחד

לוקחים
4 קישואים
מחלקים לחצי וחופרים
עם מכשיר המיועד לזה
את פנים הקישוא
ממלאים מהמילוי
מסדרים בסיר
בשאר המילוי ממלאים עלי גפן ומסדרים לצד הקישואים
ממלאים מים בגובה מעל הממולאים
שמים קצת מלח.פלפל שחור
שמים צלחת מעל
מבשלים עד רתיחה
מנמיכים את האש
ומבשלים במשך
30/40 דקות
שעל המים ייתאדו

ממולאים 1
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים