Share with:


בשרי

אופן הכנה

להפריד את עלי הכרוב ע"י חימום במיקרו למספר דקות .להפריד את העלים מהראש כרוב ולהכניס לשקית ולהניח בצד. בנתיים להכין מילוי :חצי קילו בשר אדום טחון… 3 כוסות אורז.. ,2 בצלים וחבילה פטרוזיליה 4 עלי סלרי ו4 שיני שום לטחון בסלייסר או לקצוץ .להכניס לבשר ולשים : כף מלח ,4 כפות סוכר ,ותרכיז רימון ולטעום (אפשר לשחק בטעם לפי טעמכם ,יותר חמוץ או מתוק).לאחד את הבשר עם הירק והתבלינים ולקחת עלה למלא ….ולהשטיח את הבשר ופשוט לכסות עם עוד עלה
לסגור מסביב לעלה.
רוטב :
בצל קצוץ עף פפריקה וכף רסק ..

להוציא את מתיקות הרסק ע"י בידול והובפת חצי כוס מים רותחים 4 פעמים
לגרד סלק אדום ולתבל שוב מלח ,סוכר לימון או תרכיז.לבשל כשעה

כרוב ממולא
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1168 מתכונים