Share with:


בשרי

אופן הכנה

מבעוד יום מקפיאה כרוב בפריזר

מצרכים :
כרוב
1 כוס אורז לבן,
2 בצל בינוי קצוץ,
שמן זית,
1 כפית פלפל אנגלי
מלח,
פלפל,
250 גרם בשר טחון,
פטרוזיליה,
6 שיני שום,
1 כפית קינמון,
3/4 מסמרי ציפורן (ואם אין אז ציפורן טחון רבע כפית)
2 כוסות מרק עוף (על כל כוס מים חמים כפית מרק עוף),
מיץ מלימון שלם או 2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה :
להפשיר את הכרוב ולפרק את העלים לטגן בצל כשמזהיב להוסיף את הבשר והאורז פלפל אנגלי, מלח, פלפל ולהמשיך לטגן 5 דקות עד שהבשר מחליף את צבעו (לא חי) למלא את עלי הכרוב מהתערובת של הבשר עם האורז ולקפל כמו סיגר אבל אם נעילה מהקצוות (שלא יפול המילוי) לפזר בסיר שני שום ומסמרי ציפורן לסדר את הכרוב שמילאנו מעל (בסיר שטוח צפוף ) לשפוך מעל את 2 הכוסות עם מרק העוף קינמון ולבשל במשך שעה על אש נמוכה לקראת הסוף להוסיף את הלימון

כרוב ממולא בבשר ואורז_זהבה אבילחק
זהבה אורספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אור

148 מתכונים