Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

6 כוסות קמח מנופה
אבקת אפיה אחת
סוכר וניל 2 שקיות
חצי כוס סוכר
כוס שמן

כוס מיץ תפוזים סחוט
קליפה מגורדת מתפוז אחד
200 חמאה/מחמאה
לעבד לבצק אחיד עם נילון נצמד לשעה למקרר
לחלק ל4 חלקים.

מילויים:
.ממרח תמרים עם קינמון ואגוזי מלך קצוצים
שוקולד נוטלה
ריבה עם קוקוס 2 תפוחים מגורדים וצימוקים כפית קינמון 2 כפות סוכר

לפתוח למרוח מה שרוצים לגלגל לסמן את הבצק. על ניר אפיה

לאפות 180 מע כ25 דק…

מגולגלות…בצק רב שימושי
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים