Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתאים לשבועות.
1 בצק פילאס( מופשר ליחה במקרר).
100 גרם גבינה צהובה
100 גרם גבינה בולגרית
100 גרם גבינה לבנה
100 גרם גבינת טוב טעם/ ריקוטה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 ביצה
2 כפות קרנפלור.

אופן ההכנה –
1 ) מערבבים בקערה את הגבינות
מוסיפים ביצה וקורנפלור, ממשיכים לערבב הייטב.
2) מוציאים את הבצק מהמקרר,
ומחלקים ל- 3 מלבנים.
3) מורחים בכל חלק מהבצק 1/3 מהמלית ,
ומגלגלים.
4) מניחים בתבנית עם נייר אפיה
בצורת שבלול.
5) מורחים ביצה ומפזרים שומשום,
אפשר קצח, שומשום שחור.
6) אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
כחצי שעה, או עד השחמה .
אפשר להכין מראש ולחמם לפני הגשה

מאפה פילאס ממולא בגבינות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים