Share with:


חלבי

אופן הכנה

נשאר לי בצק ממתכון החצפורי

הבצק

6 כוסות קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 כפיות מלח
50 גרם חמאה רכה
חצי כוס חלב
חצי כוס מים
2 ביצים
ללוש הכל כ8 דקות
מנוחה כ40 דקות

מילוי…
רוטב פיצה מוכן
כדור מוצרלה
זיתים פרוסים
גבינה צהובה מגורדת

רידדתי את הבצק לעיגול גדול
שמתי בתבנית עגולה
פיזרתי מוצרלה מסביב לתבנית
רידדתי בצק נוסף ועטפתי את המוצרלה
מרחתי על הבצק ביצה(לבן)
ופיזרתי שומשום
על הבצק באמצע…..
מרחתי רוטב פיצה
מעל פיזרתי …
גבינה צהובה
זיתים פרוסים

180 מעלות
כ40 דקות

פיצה פאצאצה מוצרלה_יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים