Share with:


פרווה

אופן הכנה

10 לפתות שטופיים היטב חתוכים לרבע ובעובי של 1 ס"מ
4 סלק מקולפים חתוך לרבע וחתוך בעובי 1 ס"מ.
כוס של עלי סלרי שטוף וקצוץ
1 פלפל חריף חתוך לטבעות.

יש לעקר את הצנצנת במים רותחים .
יש להכין כמו. מים להרתיח ולקרר את המים .
על כמות שכזאת בערך 4-5 כפות מלח אבל תתטעמו זאת .
שליש כוס חומץ בן יין לבן .
לסדר את הלפת סלרי פלפל וסלק בשכבות למזוג את המים הרתוחים שהתקררו המלח ולשים את החומץ לבדוק את רמת המליחות לנער ולסגור היטב .בערך שבוע יהיה מוכן .

לפת מוחמצת_מתכון של אורנה זוארי
אורנה זואריספר המתכונים של
מתכון של

אורנה זוארי

66 מתכונים