Share with:


פרווה

אופן הכנה

🍞🍞🍞🍞

אין כמו ריח של לחם בבית…והכוסמין מוסיף ארומה וטעם והעיקר….טבעי ללא מיליון תוספות!!!

חומרים: מדוד בכוסות מדידה
2 כוסות קמח לחם
1.5 כוסות קמח כוסמין מלא/ רגיל
1 כף שמרים יבשים
1/2 כף מלח (כף רגילה)
1.5 כוסות מים
קורט סוכר

אופן ההכנה:
אפשר ללוש במיקסר או ידני ….להמיס את השמרים עם חצי כוס מים….
לתוך קערה לשים את הקמח….ליצור גומה בקמח ולצקת את השמרים …
להוסיף קורט סוכר לכסות עם מעט קמח …לכסות לרבע שעה בערך….

להוסיף את כוס המים והמלח…ללוש עד לקבלת בצק אחיד (במיקסר כ- 4 דקות).
לכסות ומתפיחים שעתיים …

לאחר ההתפחה ללוש ידני את הבצק להורדת הנפח…לעצב ולהניח בתבנית בגודל של כ-"20 או סיר קטן ….לכסות מתפיחים שוב שעה וחצי…
(אפיתי בסיר)

לאפות בחום 200 מעלות כ-30-40 דקות.

**** קמח כוסמין לא תופח כמו קמח רגיל אז….לא לצפות לתוצאה כמו קמח רגיל
****רצוי תמיד לערבב עם קמח לחם לקבלת גמישות ואלסטיות.
*****

בהצלחה
🍞🍞🍞🍞

לחם כוסמין נפלא
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים