Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון:

11/2 קמח
11/2 שמרים
מעט מלח
1 כפית סוכר ( אני לא משתמשת)
מים פושרים+1/2 כוס שמן

אופן הכנה :

מנפים את הקמח שמים סוכר ושמרים ומערבבים , מוסיפים את המלח ומערבבים יוצרים גומה מערבבים מים עם שמן ומתחילים לשפוך לתוך הגומה וללוש ( אני שופכת לפי העין) לישה טובה ( לשה בידיים) שמים את הבצק בתוך קערה משומנת ונותנים לו תפיחה ראשונה של שעה בערך מורידים לשיש מורידים לו אוויר ותפיחה שניה 1/2 שעה.
אחר כך יוצרים כדורים בגודל בנוני עד גדול מתפיחים שוב כ 15 – 20 דקות . בנתיים מחממים תנור לחום הכי גבוה ,
בצד שתהיה קערה עם מים רגילים ושמן ביחד . לוקחים כדור שמים בתוך קערה מים ושמן מותחים את הכדור בתוך המים ומניחים בתבנית אם ניר אפיה
עד שזה נהיה זהוב.

לחם גאורגי
אירה אליקישויליספר המתכונים של
מתכון של

אירה אליקישוילי

4 מתכונים