Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות סוכר
2 כפות גדושות שמרים
כף גדושה מלח
חצי כוס שמן
שתיים וחצי כוסות מים פושרים ( אפשר להוסיף עוד מים אם יש צורך)
אופן ההכנה
להכניס את כל המצרכים לקערת המיקסר מלבד המלח, להתחיל ללוש את הבצק ולהוסיף את המלח, ללוש 7 דקות להוציא ולהתפיח, להכין כל צורה שאתם אוהבים ולהתפיח שוב, לפני שמכניסים לתנור שחומם מראש על חום גבוה, למרוח בעדינות ביצה ולפזר שומשום,
הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
https://www.facebook.com/anet.jewellry

לחם בית
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים